divendres, 9 de maig del 2014

GIRONA TEMPS DE FLORS 2013 (1)


Girona Temps de Flors 2013 (1).


Demà mateix comença Girona Temps de Flors. No us ho podeu perdre!!!!

Us deixo una petita mostra de Girona Temps de Flors 2013, per a que veieu que bonica que es guarneix la ciutat.










dilluns, 2 de desembre del 2013

BARCELONA AND CAKES


Barcelona and Cakes.

Fa una setmana es va celebrar a Barcelona la fira del Barcelona and Cakes. Hi vaig anar amb la meva amiga Marga, una “forofa” de la cuina i una molt bona repostera que em va convèncer per a que hi anéssim a fer una volta.

La Fira estava pleníssima de gent i de pastissos gegants, cupcakes, galetes de totes mides, motllos, talladors de galetes, safates, colorants alimenticis, saquets, llacets, i bossetes per a embolicar dolços, davantals, morters, batedores de masses... i tot el que et puguis imaginar i més.

Una de les coses que més em va cridar l’atenció va ser com els pastissers arriben a treballar la pasta de goma i el fondant, sembla que facin veritables obres d’art.









diumenge, 1 de desembre del 2013

ESCALFANT MOTORS PER A LA MARATÓ DE TV3 2013


Escalfant motors per a la Marató de TV3 2013.

Ben aviat es celebrarà la Marató de TV3, i per anar-nos ambientant ja tenim el CD de la Marató 2013 a la venda, o sigui que tots aquells que en vulgueu escoltar les seves cançons... ràpid aneu al quiosc abans de que s’acabin.

divendres, 29 de novembre del 2013

GRAN RECAPTA D'ALIMENTS 2013


Gran recapta d’aliments 2013.

Aquest any el gran recapte d’aliments pel Nadal 2013 tindrà lloc a tot Catalunya els dies 29 i 30 de novembre.

Les entitats que l’organitzen i en participen conviden a tothom que en tingui ganes a fer difusió de la campanya per a poder aconseguir el màxim nombre de productes.

Una de les iniciatives consisteix en cuinar un plat amb algun dels productes bàsics que es recullen aquests dies per a contagiar-nos a tots les ganes de participar-hi i fer més atractiva la recollida.

Volia retratar-vos uns macarrons al pesto boníssims que vàrem preparar la setmana pasada, però...
... ohhhhh llàstima, ...
... al moment de fer la foto ja ens els havíem menjat. Així que  deixo de mostra uns macarroni al pesto que vàrem tastar del Gran xef Giuliani aquest estiu.

Nyami nyami nyami.

Bon profit!!!!

dilluns, 25 de novembre del 2013

TARDOR

Tardor.


Entrats ja en la tardor, i en el fred recent d’aquests darrers dies, aprofitem per a degustar aquells productes tan característics d’aquesta época: castanyes, boniatos, carbasses i panellets per als més dolços.


I si a sobre els podem tastar en bona companyia, que més podem demanar?




diumenge, 17 de novembre del 2013

PROVENÇA - El mercat de Forcalquier


PROVENÇA – El mercat de Forcalquier.
El mercat de Forcalquier és un dels més emblemàtics de la Provença.
És un mercat molt característic perquè es situa tot vorejant l’església del poble i sembla que la inclogui en l’activitat animada de cada dia de venta.

Us en deixo algunes fotos penjades per a que us en feu una idea. Les olors si que ja costa més de traslladar-les però el que us puc dir és que eren boníssimes, sobretot les dels embotits i dels minifuets.










dissabte, 12 d’octubre del 2013

DOLÇOS DOLÇOS


Dolços Dolços.

El cap de setmana passat vàrem anar al Maremàgnum a passejar i es celebrava una fira de Dolços molt original.

Hi vaig veure pastissos i galetes d’allò més divertits.

Us en deixo un petit tastet.